„The Key” este unul dintre norocoasele spații de birouri, pe care fondatoarele companiei au hotarat să-l reamenajare astfel încât să le reprezinte personalitatea și activitatea de marketing pe care o desfășoară: „Ne dorim un spațiu elegant, „homey”, contemporan și… outstanding!”, ne-au declarat fetele.

Și astfel a prins contur un spațiu creativ, inițial tern, nefuncțional la capacitate maximă și amenajat standard, ca majoritatea birourilor din Romania. Peretele din fața intrarii serveste ca focus point și este pus în valoare printr-un text despre viață, business, familie, în care „the key” joacă rolul principal.

Cele mai importante proiecte sunt expuse printr-un sistem creativ tip evantai, suspendate de tavan și pozitionate strategic chiar în fața canapelei, pentru a putea fi admirate cu usurință. Inspirate de inclinația fetelor catre neconventional, am propus ca biblioteca de cărți de specialitate să fie outstanding, reprezentată de o scara de lemn pictată în tehnica spash multicolor.

Colajul subtil de fotografii personale, pasiunea pentru arta contemporană și pentru DIY (Do It Yourself), colțul cu muzică în care uneori se ascultă jazz, alteori street music, ne-au folosit ca sursă importantă de inspirație în realizarea proiectului și au fost integrate în amenajare pentru a oferi spațiului o notă cu adevarat personală.

Elegant, „homey”, contemporan și outstanding!