Direct Vision este o companie specializată în software personalizat ce oferă soluții pentru companii în Regatul Unit, Statele Unite ale Americii, Emiratele Arabe Unite, Liban, Arabia Saudită, Rusia, Iran, Germania, Spania, Italia, România și Letonia.

Combinând expertiza tehnologică și o înțelegere intuitivă in dezvoltarea de software, echipa de management a identificat necesitatea unei platforme de călătorie de înaltă calitate, pentru a permite automatizarea operațională completă de companii de turism într-un mod rentabil. Astfel, a luat naștere și WebBookingExpert.

Clienții și-au dorit reamenajarea sălii de conferințe în care să se regăsească principiile și valorile după care se ghidează întreaga lor activitate. De aceea, cuvintele cheie ce definesc compania: software, călătorii, calitate, booking, viziune, valoare, teamwork, angajament, încredere, worldwide, joacă un rol de personalizare a spațiului.

Masa de conferințe reprezintă piesa centrală a întregului spațiu. Jocul geometric propus, contrastul dintre materialele alese și simetria abordată reflectă atât dinamism cât și echilibru. George și-a dorit integrarea într-o proporție foarte mică, a culorii roșu, pentru un impact de detaliu. Astfel, roșul completează masa de conferințe adăugând putere și viziune amenajării. Prizele încastrate au fost proiectate în centrul mesei, pentru o utilizare cât mai eficientă.

Datorită dimensiunilor restranse ale spațiului, am optat pentru folosirea aceluiași finisaj, parchet triplu stratificat, atât pentru pardoseală cât și pentru pereți. S-a dorit folosirea culorii logo-ului, albastru, ce unește foarte bine imaginea brandului și spatiul în care se desfășoară întreaga activitate: worldwide. În acest sens a fost propus un perete extensibil luminos de la Vecta Design, cu harta lumii.

Pentru folosirea spațiului cât mai eficient, am propus în zona ușii de intrare, un loc de expunere ce se continuă cu dulapuri închise. Astfel, spațiul din jurul mesei de conferințe nu a fost afectat. Sistemul de climatizare fixat în pardoseală a fost încastrat adăugându-i-se și funcția de expunere logo.