Organizare chic
2104
post-template-default,single,single-post,postid-2104,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Organizare chic

[:ro]
Când totul în jur e o sursă de informaţie şi de „nou” e greu să te abţii de la a-ţi dori să ai cât mai mult din tot ce vezi şi ţi se pare interesant: gadget-uri, cărţi, haine, pantofi, decoraţiuni şi câte şi mai câte. Ţi-ar plăcea să le ai pe toate şi, cu siguranţă, atunci când le vezi sau când simţi bucuria de a le putea cumpăra în sfârşit, ultima chestie care îţi poate trece prin minte este: „Unde le voi ţine pe toate?”.

design interior depozitare chic

Deşi impulsul de a cumpăra mereu în exces ar putea indica semnele unei oarecare probleme, înţelegem cât e de important să reuşeşti să obţii toate lucrurile pe care ţi le doreşti aşa că nu am vrea ca prea puţine spaţii de depozitare să stea în calea fericirii tale. Aşa ne-a venit ideea să dedicăm acest articol ideilor care ajută să pună în evidenţă sau dimpotrivă să deghizeze spaţii de depozitare dintre cele mai creative.

Pentru că e iarnă şi suntem cu toţii cu gândul la vacanţa de sărbători, la cana de ceai sau ciocolată caldă băută lângă şemineu, ne-am gândit că ar fi binevenite câteva idei cu privire la modul cum putem păstra în casă lemnele de foc, fără a afecta cumva decorul construit cu atâta grijă.

design interior gavia concept depozitare chic lemn semineu

În perioada sărbătorilor sunt multe de făcut şi în bucătărie aşa că nu ar strica o mână de ajutor pentru a putea organiza şi acest spaţiu cât mai bine. Veselea, legumele şi fructele, ar fi bine ca toate să arate cât mai îngrijit posibil şi totuşi să fie uşor accesibile, cu siguranţă vom avea nevoie de mai multe decât de obicei.

Nu te poţi gândi la sărbători fără să te gândeşti la o petrecere şi cu siguranţă nu te poţi gândi la o petrecere fără să te gândeşti la haine, accesorii şi pantofi. Poţi să le faci parte din decor sau să le ţii în spatele uşilor închise, oricum ai alege să faci, posibilităţile sunt infinite.

Succes la organizat!

Sursă foto: www.pinterest.com[:]