CE FACEM NOI SI NU FAC ALTII

Designul de interior realizat de un profesionist va adauga valoare vieții dumneavoastră.

Esti neincrezator in expert? Te invitam la o intalnire gratuita cu un designer de interior licentiat, care se va ocupa de proiectul tau.
Crezi ca nu vom reusi sa imbinam atat stilul tau, dar si pe cel al partenerului sau colegului tau? Avem pregatit un chestionar online care va fi completat separat de fiecare membru in parte. In baza rezultatelor, vom identifica si armoniza preferintele de design interior.
Crezi ca nu vom reusi sa identificam stilul tau personal? La prima intalnire vom parcurge un album cu imagini reprezentative pentru diferite stiluri de design interior.
Ai dubii in privinta personalizarii ofertei tale? Realizam oferta in functie de nevoile tale si ne incadram in bugetul tau, propunand furnizori care iti sunt accesibili din punct de vedere financiar.
Nu stii cum ar putea arata spatiul? Iti livram imagini fotorealiste ale amenajarii, propuneri 3D, nu schite sau colaj cu obiectele propuse.
Te tulbura gandul de a vizita numeroase magazine? Iti livram o lista completa cu toate infomatiile de achizitie ale obiectelor si finisajelor propuse in amenjarea spatiului tau.
Esti neincrezator in privinta echipei de constructii? Fie ca este vorba despre echipa ta sau a noastra, avem in plan o intalnire cu aceasta pentru a le detalia fiecare plan tehnic in parte, astfel incat propunerile noastre sa fie implementate corect.
Vrei sa intelegi punctual ce platesti? Primesti pretul defalcat pentru fiecare etapa a proiectului de design interior.
Esti nerabdator de a primi oferta de pret? O stabilim pe loc, la prima intalnire.