отзывы turboforex
турбофорекс личный кабинет

Behind the Scenes

  • 4-30-940x705.jpg
  • 5-18-940x705.jpg
  • 6-17-940x705.jpg
  • 7-13-940x705.jpg
  • 8-12.jpg
  • 9-8-940x705.jpg
  • 11-5-940x705.jpg
  • 12-3-940x705.jpg
  • 2-28.jpg
  • 5-19.jpg
  • 36-1.jpg
  • 35-1.jpg
  • 1-25.jpg
  • 3-25.jpg
  • 10-7-940x705.jpg
  • 11-6-940x705.jpg
  • 12-4-940x705.jpg
  • 15-4-940x705.jpg
  • 23-1.jpg
  • 24-1.jpg
  • 25-1.jpg
  • 26-1.jpg
  • 28-1.jpg
  • 29-1.jpg
  • 5-20-940x705.jpg
  • 7-14-940x705.jpg
  • 8-14-940x705.jpg
  • 9-9-940x705.jpg
  • 10-8-940x705.jpg
  • 12-5-940x705.jpg

Behind the Scenes

The project was designed in a contemporary style with industrial and minimalist accents. We imagined a space under the spotlight, in which the lights emphasize the modern stage of our concept. The materials, forms and proposed paintings give personality to the space and a “fresh vibe” spirit!

The apartment is located in Bucharest and belongs to a family with two parents, their daughter and her grandparents. The collaboration with Oana and Cosmin was pretty easy because we had almost total freedom, the only constraint beeing represented by maintaining the established budget.

Book a free meeting