This project includes four areas: the entry zone (vestibule), living room, kitchen and dining area. From a functional perspective we thought of the needs of each area: clothing storage in the vicinity of the entrance, cooking area storage, number of guests, activities that they perform, etc.

The design direction was given by the separtion wall that customers have told us about on our first meeting. Because the access into the house is faceing directly the relaxation area, the sofa, they wanted a solution for privacy. We proposed a partition wall for providing the desired privacy, but at the same time, without haveing the feeling of closed space. In this project we present two types of partitions that can be used in a generous sized room, when you are in need of privacy in a particular area.