Despre noi

Gavia Concept iti pune la dispozitie o intalnire gratuita cu un designer interior!

Ne dorim sa fim un reper in designul interior si totodata cel mai bun exemplu de dedicare pentru multumirea clientilor. Avem rezultate remarcabile prin capacitatea noastra de a dezvolta proiecte creative, complete si complexe, in termenele stabilite, generand intotdeauna un efect peste asteptari.

Fiecarui proiect i se atribuie o echipa formata din oameni valorosi si pasionati, care reusesc sa dea spatiului vibratia personalitatii tale. Implicarea este totala pe intreaga durata de dezvoltare a lucrarii, de la prima intalnire gratuita cu un designer interior care te ajuta sa clarifici sau sa identifici stilul pe care il doresti si pana la livrarea la timp a imaginilor foto realiste (randari 3D) si a planurilor tehnice realizate de proiectantii nostri.

Serviciile noastre includ totodata o lista cu detalii de achizitie pentru fiecare piesa de mobilier, obiect decorativ sau finisaj propus in amenajare. Ne asiguram ca proiectul de design interior ia forma finala prin vizite pe santier si in magazinele de profil. Rezultatul va adauga valoare vietii tale, siguranta si confort.

Descopera echipa Gavia Concept pornind intr-o calatorie plina de stil alaturi de noi!

Echipa noastră

Alina Duculescu
Alina Duculescu
CO-Fondator / Proiectant / Designer interior

Alina aduce echipei noastre ideile excentrice, fiind in acelasi timp tehnica si atenta la detalii. Duce creativitatea si originalitatea la standarde inalte exprimand astfel dragostea pentru oameni si pasiunea pentru frumos.

Anamaria Căpăţineanu
Anamaria Căpăţineanu
CO-Fondator / Proiectant / Designer interior

Avand o curiozitate necontenita, Anamaria reuseste sa descopere profunzimea in tot ceea ce o inconjoara. Se conecteaza cu usurinta, relationeaza cu deschidere si transparenta, este echilibrata si meticuloasa. Proiectele create de ea depasesc intotdeauna asteptarile clientilor.