Cum amenajam o gradina mica
22669
post-template-default,single,single-post,postid-22669,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Cum amenajam o gradina mica

Idei de amenajare pentru o gradina mica

Vremea se incalzeste si iti faci planuri de a te distra impreuna cu familia si prietenii, dar ce se întâmpla daca ai o gradina mica si pare neincapatoare pentru un spatiu de gratar si un loc de joaca pentru copii sau un spatiu pentru yoga si o zona de relaxare?

Gradina mica  cu spatiu pentru gratar si loc de joaca pentru copii

Locul de luat masa

Sa le luam pe rand. Pentru locul de luat masa, o solutie excelenta este folosirea lazilor de depozitare, care alaturate si lipite pot tine loc de bancheta. Bancheta este cea mai buna solutie de a eficientiza locurile de luat masa.  Totodata, acestea ne ajuta la depozitarea accesoriilor de gradina, pernelor si paturilor.

Jardinera

O alta idee poate fi construirea unor jardiniere inalte si cu o bordura lata; veți crea locuri suplimentare pentru sezut. Pentru confort, adaugati perne în culori vibrante.  Inveselesc decorul si fac trecerea placuta vizual catre spatiul de joaca al copiilor.

Spatiu de joaca pentru copii

Cand vorbim despre  zona de joaca pentru copii, nu ne dorim sa umplem gradina de jucarii, asadar, trebuie sa construim un spatiu  creativ si suficient de atractiv, in care micutii sa se desfasoare. O tabla de scris cu creta, cateva sectiuni orizontale de copac viu colorate si o groapa de nisip de dimensiuni reduse,  pot fi cateva idei interesante si interactive.

Gradina mica pentru yoga si relaxare

Cum amenajam o gradina mica in care ne dorim sa avem o zona de yoga, dar si o zona de socializare cu prietenii? Orice gradina, indiferent de dimensiune, poate deveni un loc de contemplare linistita care incurajeaza relaxarea. O grădină de yoga, presupune un ambient partial protejat de vant si totodata cu deschidere catre lumina si caldura solara.

Plante

Plantele sunt esentiale aici pentru ca ele ofera un tampon verde valoros care ne separa de un mediu aglomerat și curata aerul pentru a oferi o atmosfera proaspata, oxigenata.

Fantana

O fantana japoneza care utilizează un bazin de piatra, o fanta de bambus șau o baza de pietris  poate fi, de asemenea, un element de gradina incantator, care blocheaza zgomotul.

Terasa zen

O terasa zen, moderna, este caracterizata de linii curate, elemente modulare si confort.  Astfel, in cazul în care gradina ta are o suprafata redusa, o dusumea pentru terasa  poate fi o solutie buna, combinând confortul cu intretinerea redusa.  Un set de mobilier, suplimentat cu cateva perne aruncate pe jos, poate fi exact ceea ce ai nevoie. Lumanarile si betisoarele parfumate completeaza olfactiv cadrul calm si relaxant pe care ti-l doresti.

Credem cu tarie ca o curte construita pentru a fi o mica bucata de cer, poate transorma timpul obișnuit si spatiul în ceva memorabil. De aceea ne-am bucurat sa aflam ca, in data de 15 martie, Brico Depot lanseaza campania de gradina. Este momentul propice ca oricine iși doreste sa-si amenajeze terasa sau gradina, sa gaseasca soluțiile potrivite în cele 34 de magazine Brico Depot, în 25 de orașe. In plus, perioada 15-28 martie, în Brico Depot clienții pot câștiga premii instant si se pot bucura de sute de oferte speciale.

Mai mult decat atat, suntem incantati sa va anuntam faptul ca studioul nostru de design interior, Gavia Concept, va realiza cele 34 de amenajari oferite ca premii de catre Brico Depot!

Spor la amenajat!

Sursa foto: www.pinterest.com