Când casa devine acasă
1779
post-template-default,single,single-post,postid-1779,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Când casa devine acasă

[:ro]Eşti tot timpul pe fugă, încercând să ajungi la timp şi să le faci pe toate. Între timp, nu te poţi abţine să nu te gândeşti că uneori pur şi simplu nu înţelegi de ce sunt toate acestea necesare, de ce trebuie să tragi atât de mult de tine? Uneori pare imposibil să răzbaţi, să faci ca modul în care trăieşti să capete sens şi e, de asemenea, foarte dificil să reuşeşti de fiecare dată să înţelegi motivele care stau la baza eforturilor tale. Poate deveni frustrant şi obositor şi, uneori, ajungi să te gândeşti că mai bine ai renunţa. Îţi aminteşti apoi de senzaţia de mulţumire pe care o ai la finalul zile, când priveşti în urmă şi îţi dai seama cât de multe ai realizat, când numeri reuşitele de peste zi şi te simţi mândru(ă) că ai reuşit din nou să le faci faţă. Îţi aminteşti cât de mult îţi place ceea ce faci, că tu ai ales să faci asta şi că, la un moment dat, sperai că va veni o vreme când vei trăi aşa, când te vei simţi necesar(ă), activ(ă), implicat(ă) şi, mai mult decât orice altceva, suficient de puternic(ă) pentru a face faţă tuturor provocărilor care s-ar putea ivi pe parcursul zilei.

indie interior design colorful colorat patterns

interior design living colorat living room

Trebuie să trăieşti în fiecare zi cu această nevoie duală de a avea totul şi, în acelaşi timp, de a renunţa la toate. Vrei toate emoţiile, toată adrenalina, tot succesul, toate provocările, dar pentru a le obţine pe toate, ai nevoie să renunţi la toată energia, la tot timpul tău şi la toată liniştea. Pentru a face ca asta să fie posibil, să funcţioneze, trebuie cumva să ajungi la un echilibru. Trebuie să fie îndeajuns de multe aspecte în viaţa ta care să te facă să simţi că toate astea merită efortul. Când te întorci acasă la sfârşitul zilei ar trebui să fie unul dintre acele moment critice în care simţi că totul are sens. Casa ta, locul unde te retragi după încă o zi pe “câmpul de luptă” trebuie să răspundă tuturor nevoilor şi dorinţelor tale, să te răsfeţe şi să compenseze tot stresul şi agitaţia care te-au chinuit peste zi.

interior design nature inspiration

interior design shiny bathroom baie luxury

interior design simplicity

Ai nevoie să pătrunzi într-un spaţiu care te face să simţi de parcă toată povara a fost ridicată. Ai nevoie de încăperi care să te facă să te simţi bine tratat(ă), care să îţi ofere tot confortul necesar fără să-ţi mai solicite vreun dram de energie. Vrei o casă care te face să simţi de parcă ai câştigat premiul cel mare şi că îl meriţi. Vrei camere spaţioase pe care să le parcurgi ca pe încăperile unui castel, vrei corpuri de iluminat somptuoase care să te pună în centrul reflectoarelor, vrei cele mai comfortabile fotolii posibile şi detalii care sugerează unicitatea şi care te ajută să înţelegi cât de specială e lumea în care trăieşti. Acasă totul trebuie să fie perfect, trebuie să te facă să te simţi perfect. Soluţiile de design interior pentru care s-a optat ar trebui să fie în perfectă rezonanţă cu tine, să-ţi înţeleagă nevoile şi să le răspundă în cea mai bună manieră posibilă. Atunci când intri în interiorul casei tale, ar trebui să simţi că ai ajuns la finish şi că eşti răsplătit cum se cuvine pentru asta.

design interior apartament boem

Tu cum vezi interiorul luxos care ţi-ar putea răsfăţa îndeajuns simţurile?

Sursă foto: www.pinterest.com[:]