Articol revista Unica, Noiembrie 2014
21778
post-template-default,single,single-post,postid-21778,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Articol revista Unica, Noiembrie 2014

Plecând de la motto-ul companiei noastre „Thoughts become things”(Mike Dooley) și din dorința de a face parte din viețile oamenilor nu numai prin design de interior ci și prin obiecte unicat, a luat naștere și primul proiect de design de produs, venit ca o completare a designului de interior. Proiectul constă în realizarea la comanda a covoarelor din piele, fiecare produs fiind unicat și cu posibilitatea alegerii de către client a culorilor și texturilor de piele si blană.

Covorul ” Esti Unică” este un produs special creeat pentru revista Unica, ce-și are inspirația în cititoarele acesteia. Este un covor unicat, hand-made, realizat din fâșii de blană și piele naturală. Au fost alese tipuri diferite de piele astfel încat fiecare pattern să contureze o anumită tipologie de femeie, toate cititoare Unica. Roz lucios reprezintă femeia ce urmarește articolele de expert tips și travel; roz mat pe cele de sănătate, dietă și filme; crocodil pentru cititoarele ce se regăsesc în leadership și opinii; blană leopard pentru femeile excentrice ce urmaresc must-have, editorialul de fashion și beauty; auriu pal corespunde cititoarelor de lifestyle; brun pentru femeile ce citesc din fiecare articol câte puțin iar negru pentru femeile interesate să citească în mod deosebit interviul, articolele despre evenimente și cărți. Asa cum fiecare femeie reprezentată în covorul nostru este diferită și unică în felul ei, covorul reprezintă femeia completă, femeia Unica.

artistul-lunii-nov-unica