ARTICOL REVISTA CASA LUX, SEPTEMBRIE 2016
2897
post-template-default,single,single-post,postid-2897,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

ARTICOL REVISTA CASA LUX, SEPTEMBRIE 2016

[:ro]

Gavia Concept intr-un articol Revista Casa Lux, despre importanta integrarii intr-o amenajare a elementelor ce te definesc, ce iti reflecta pasiunile si trairile.

Proiectul „Etajul #13”, prezentat in articolul din Casa Lux, a fost amenajat intr-un stil eclectic, ce se regaseste atât prin influențe scandinave, cât și industriale, moderne și vintage. Nu am urmarit trenduri, ci am armonizat stilurile, nevoile si pasiunile ce ii definesc pe cei doi beneficiari, ceea ce ne ghideaza in realizarea fiecarui proiect Gavia Concept.

amenajare sic revista casa lux design interior

Proiectul a fost unul aparte, deoarece rolul de client a fost jucat de catre colega noastra, Anamaria Căpățineanu, Co-Fondatoare si designer de interior Gavia Concept.

Desi ne cunoastem destul de bine, am hotarat sa urmarim toti pasii ce stau la baza proiectelor noastre de design interior: completarea chestionarului destinat clienților, discutii amanuntite despre nevoile si asteptarile lor, reconfigurarea si organizarea eficienta a spatiului, schema decorativa si nelipsitele detalii tehnice ce asigura o implementare corecta a proiectului.

Am recompartimentat spatiul, am proiectat nise de depozitare, am realizat un flux eficient de circulatie si am creat zone de interes pentru fiecare incapere. In articolul din Revista Casa Lux o sa descoperiti de ce am tinut cont pentru amenajarea fiecareia. De exemplu, bucataria a fost amenajata intr-un stil predominant scandinav, care se remarca prin luminozitate si caldura, complimentat fiind de electrocasnicele cu finisaje din cupru. Baia a fost finisata cu placi ceramice tip lemn cu decoruri, finisaj ce urca pe peretele din dreptul cazii, pentru un efect de continuitate si caldura. Dormitorul matrimonial s-a transformat intr-o scena inedita, o oaza de liniste si recreere cu ajutorul finisajul de beton, voalului alb si trunchiurilor naturale de mesteacan. Iar despre living…. este usor de intuit personalitatea fiecaruia dintre ei, un perete negru, pentru ca Anamaria este o fire boema si vede profunzimea lucrurilor acolo unde noi ceilalti abia intuim, iar pentru Rares, pasionat de muzica, am ales piese de mobilier ce aduc energia acordurilor muzicale.

Citeste tot articolul aici: Casa-Lux-Septembrie-2016