Amenajare balcon
2867
post-template-default,single,single-post,postid-2867,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Amenajare balcon

Când vine vara începi să acorzi ceva mai multă atenţie spaţiului exterior. Ca specialisti, gandul nostru a zburat la amenajarea acestor spatii si ne-am gândit să începem cu: amenajare balcon!

Se spune că este sănătos să petreci cât mai mult timp posibil în aer liber, iar în sezonul cald ai ocazia să compensezi pentru o întreagă iarnă petrecută înăuntru. Exista măcar un balcon, în ficare casă, fie că e vorba de un apartament de bloc sau de o casă individuală. Ne-am propus ca balconul tau sa fie vara asta, un spaţiu care să inspire libertate şi relaxare!

Plante verzi

Adaugă plante. Vor aduce un aer proaspăt în orice mediu. În plus, nu e nevoie să iroseşti spaţiul de pe podea de amenajare balcon, poţi să foloseşti spaţiul vertical pentru a le agăţa, pereţii şi balustrada.

amenajare balcon feriga iedera

Mobila practica

Ai putea crea o bancă, pe care să te poţi aşeza şi care, totodată, să îndeplinească rolul de masă. Poţi folosi perne şi cuverturi să o faci să fie mai comfortabilă pentru atunci când vrei să citeşti sau pur şi simplu să îţi savurezi cafeaua de dimineaţă, o limonadă după-amiaza şi, de ce nu, un  pahar de vin seara. Sau, daca esti mai nonconformist, poti realiza o amenajare balcon  folosind doar o saltea!

Corpuri de iluminat

Dacă plănuieşti să stai afară şi seara, iar nopţile calde de vară s-ar putea să te ademenească să faci asta, vei realiza că o sursă de lumină nu prea puternică poate fi foarte plăcută şi utilă. Ai putea alege nişte ghirlande luminoase, lumânări sau chiar un candelabru!

Covoare colorate

E drept că plantele te pot ajuta să înveseleşti orice spaţiu, dar nu sunt singura opţiune pentru a da culoare. Joacă-te cu o diversitate de covoare. Vor spori comfortul conferit de spaţiul pe care îl amenajezi, deopotrivă pe cel tactil şi pe cel vizual.

Vara este aici! Amenajare balcon ai bifat?
Sursa foto: www.pinterest.com