În culise

  • 4-30-940x705.jpg
  • 5-18-940x705.jpg
  • 6-17-940x705.jpg
  • 7-13-940x705.jpg
  • 8-12.jpg
  • 9-8-940x705.jpg
  • 11-5-940x705.jpg
  • 12-3-940x705.jpg
  • 2-28.jpg
  • 5-19.jpg
  • 36-1.jpg
  • 35-1.jpg
  • 1-25.jpg
  • 3-25.jpg
  • 10-7-940x705.jpg
  • 11-6-940x705.jpg
  • 12-4-940x705.jpg
  • 15-4-940x705.jpg
  • 23-1.jpg
  • 24-1.jpg
  • 25-1.jpg
  • 26-1.jpg
  • 28-1.jpg
  • 29-1.jpg
  • 5-20-940x705.jpg
  • 7-14-940x705.jpg
  • 8-14-940x705.jpg
  • 9-9-940x705.jpg
  • 10-8-940x705.jpg
  • 12-5-940x705.jpg

În culise

Proiectul a fost conceput într-un stil contemporan, cu accente industriale și minimaliste, o amenajare în care predomină albul, lumina. Ne-am imaginat un spațiu aflat sub lumina reflectoarelor, în care corpurile de iluminat pun în evidență scenografia modernă a decorului iar materialele, formele și picturile propuse dau personalitate spațiului și un „vibe fresh” spiritului casei!

Apartamentul este situat în București și aparține unei familii formate dintr-un cuplu, fetița lor și bunicii acesteia. Colaborarea cu Oana și Cosmin a fost surprinzător de ușoară deoarece am avut o libertate aproape totală, constrângerile fiind reprezentate doar de ideea de a ne încadra în bugetul stabilit.

Solicită o întâlnire gratuită