Accent

  • 1-15-940x705.jpg
  • 2-15-940x705.jpg
  • 3-11-940x705.jpg
  • 4-18-940x705.jpg
  • 5-8-940x705.jpg
  • 6-9-940x705.jpg
  • 7-7-940x705.jpg
  • 8-5-940x705.jpg
  • 9-2-940x705.jpg
  • 10-2-940x705.jpg
  • 11-1-940x705.jpg
  • 12-2-940x705.jpg
  • 13-1-940x705.jpg
  • 14-1-940x705.jpg
  • 15-2-940x705.jpg

Accent

Când lumina cucereşte spaţiul, deşi generos, având aproximativ 120 mp, senzaţia de amplitudine este evidentă încă de la intrarea în locuinţă.

Pentru a ieşi din standardele în care bucătăria si livingul necesită separare doar pentru că în acea casă se gătește, am decis împreuna cu Ioana nu numai realizarea unui open space pentru cele două încăperi ci și poziționarea zonei de gătit în centrul camerei, facilitând vizionarea la TV în timp ce se gătește. Am creat astfel un spaţiu funcţional si primitor atât pentru proprietari cât si pentru oaspeţii acestora.

Dormitoarele, atât cel matrimonial cât si cel al oaspeţilor au fost proiectate cu spaţii generoase de depozitare, nevoia de depozitare fiind una dintre principale probleme ale tânarului cuplu.

Deoarece mixul alb-negru ar putea fi numit cromatica ideală, dar si pentru că le plac liniile drepte, spaţiile aerisite, ordinea și simetria, amenajarea a fost realizată în stil contemporan, minimalist, aşa cum ne place nouă sa spunem „nemuritor”, cu accente de culoare menite să atragă atenția încă de la intrarea în locuinţă.

Solicită o întâlnire gratuită