DESIGN INTERIOR
by Gavia Concept București

Cu noi, ideile devin realitate

Un stil de viață, nu doar design interior
Gavia Concept București

Design Interior Premium

adaugă un strop de valoare și frumusețe vieții

Gavia Concept vă oferă o gamă completă de servicii de proiectare și design interior pentru spații comerciale și rezidențiale, consultanță și asistență de șantier pentru implementarea proiectului. Serviciile noastre se pot asigura în București, Ilfov, dar și în țară.

"Designul de interior realizat de un profesionist va adăuga valoare companiei dumneavoastră."

Trei designeri. Trei viziuni diferite.
Împreună pentru soluția ideală pentru tine

Trecem de la o eră cantitativă la o eră calitativă. Oamenii şi-au satisfăcut deja nevoile de bază și acum vor să aibă o mai bună calitate a vieții. Din acest punct de vedere, design-ul de interior devine fundamental. Noi nu urmărim tendințe. Ne dorim să adăugăm valoare vieţii.

Atenția la detalii dă perfecțiunea

Serviciile noastre includ analiza nevoilor și dorințelor clientului, analiza imobilului și a sitului, elaborarea unui chestionar preliminar, discuții pe imagini reprezentative pentru diferite stiluri, conceptul proiectului, releveul spațiului, schema funcțională 2D (recompartimentarea și optimizarea spațiului), schema decorativa 3D (prezentarea amenajarii: materiale, culori, finisaje, mobilier, sisteme de iluminat, obiecte propuse), randări, dosar cu produsele propuse în amenajare, plan tehnic cotat, plan electric și de iluminare, detalii privind realizarea mobilierului personalizat, consultanță telefonică și vizită într-un magazin de profil (bonus). Serviciile noastre sunt asigurate în București, Ilfov, dar și în țară.

Contactează-ne

Dacă îţi plac proiectele noastre de design interior, trimite-ne o scurtă descriere a spaţiului în momentul de față, destinaţia acestuia (locuinţă, spaţiu comercial) şi o suprafaţă aproximativă. În cel mai scurt timp vei fi contactat de un membru al echipei noastre.

Gavia Concept - Design Interior
Șoseaua Vitan-Bârzești 7D, 042121 București

+40 741018897 / +40 724966025 / +40 765431481
hello@gaviaconcept.com