Primăvara în designul de interior
2476
post-template-default,single,single-post,postid-2476,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Primăvara în designul de interior

[:ro]De ce să nu mizăm pe sinceritate? Asociem primăvara cu ideea de culoare, soare şi renaştere. E adevărat, totuşi, este doar pe jumătate adevărat. De cele mai multe ori mai sunt câteva urme de zăpadă pe care le aşteptăm să se topească şi mai sunt câteva crengi care nu vor încă să înfrunzească. Aşa că mai bine să fim sinceri, primăvara este frumoasă, dar îi lipsesc încă verdele bogat şi căldura constantă a verii. Primăvara este undeva la jumătatea drumului între iarnă şi vară aşa că de ce să nu o aratăm la fel şi în designul de interior? Va fi o abordare mai puţin romantică, dar, cu siguranţă, mult mai realistă.

Foloseşte nuanţe de gri şi argintiu
Nuanţele de gri te vor ajuta să aduci umbrele naturale ale primăverii în casa ta, în vreme ce argintiul va fi reprezentarea zilelor reci care nu sunt cu totul trecute.

Introdu elemente naturale
Crengile aşezate alături de obiectele elegante de sticlă vor reflecta tensiunile grave ale primăverii. Un joc de lumină şi întuneric capabil să sugereze apropierea unui echilibru potenţial, un astfel de aranjament va accentua eleganţa simplă a spaţiilor minimaliste.

design interior parchet degradee turquoise

Eliberează spaţiul
Suprafeţele transparente şi cu putere de reflexie vor contribui la deschiderea spaţiului sugerând dorinţa unei orientări spre afară. Eliberează toate spaţiile, pe cât de mult posibil pentru a crea senzaţia de interior proaspăt şi aerisit.

design interior draperie florala

Adu puţin soare înăuntru
Foloseşte elemente care sugerează căldura zilelor însorite. O pernă galbenă, auriu, un aranjament de masă în nuanţe pastel, draperii în culori calde şi câteva imagini în verde crud ar putea fi exact ce-ţi trebuie.

design interior verde dining elegant

design interior baie auriu

Adu un plus de vitalitate
Si totusi, când vorbim de primăvară, nu putem evita să nu-i dăm creditul cuvenit. Unul dintre lucrurile pe care le-ai putea face ar fi să aşezi câteva plante sau flori naturale de primăvară alături de suprafeţele mai aride, amenajate cu grijă anterior.

Schimbarea, singura constantă
Dacă spaţiul îşi permite ai putea chiar folosi apă şi pietre, două materiale create parcă pentru a sugera că schimbarea este singura constantă. Şi, în fond, care anotimp ar fi mai potrivit pentru a sugera această idee, dacă nu primăvara?

design interior cada beton

Sursa foto: www.pinterest.com[:]