Idei de amanajare a biroului de acasă
1613
post-template-default,single,single-post,postid-1613,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Idei de amanajare a biroului de acasă

[:ro]Companiile merg, în cele mai multe cazuri, destul de mult pe uniformitate, pe spaţii care să sugereze unitate, rigurozitate şi eficienţă, tocmai de aceea sunt relativ puţini cei care îşi permit să îşi personalizeze biroul la lucru. Un home office însă este un spaţiu sufficient de intim încât să îţi permită să introduci orice gen de detalii care consideri că ţi-ar accentua buna dispoziţie.

home office design interior birou contempora

Rustic Reclaimed Wood DIY Computer Desk Ideas Wicker Basket

Dacă la lucru eşti împins înainte, în cele 8-9 ore pe zi de numărul mare de sarcini, de prezenţa colegilor, a şefilor, a clienţilor sau a colaboratorilor, acasă îţi poţi stimula implicarea în muncă prin metode ceva mai inedite şi, de ce nu, mai prietenoase. Poţi introduce, pentru a-ţi amplifica cheful de lucru, mesaje motivaţionale care să-ţi amintească unde vrei să ajungi şi mai ales cum îţi propui să faci asta. Dacă te motivează exemplele de success, nimic nu te opreşte să-ţi amenajezi o mică bibliotecă cu biografiile celor pe care îi admiri astfel încât să îi ai aproape atunci când ai nevoie de ceva care să îţi aducă aminte că drumul spre succes nu este, în niciun caz, unul uşor.

home office design interior detalii inspirational

La fel de importante ca simbolurile care îţi arată unde vrei să ajungi, pot fi cele care îţi amintesc prin câte ai trecut pentru a fi acolo unde eşti. Pot să aibă un efect important asupra chefului tău de lucru diplomele care îţi dovedesc că eşti suficient de bun în ceea ce faci, fotografiile de la conferinţe sau de la competiţiile în care ai depăşit provocările sau imaginile cu „produsele” muncii tale, cele care au fost apreciate la scară largă.

home office design interior detalii inspirationale (2)

home office design interior birou inspirational

Este posibil să nu ai această opţiune în timpul săptămânii, la lucru, dar în cazul unui home office confortul poate deveni una dintre liniile directoare în conceptul de amenajare. Un covor moale pe care să îţi ţii picioarele în timp ce te concentrezi să rezolvi câteva sarcini rămase în urmă are un oarecare aer de excentricitare, dar, atunci când lucrezi de acasă, este o excentricitate pe care ţi-o permiţi. Acasă poţi ieşi din cromatica monotonă (sau măcar uniformă) de la birou. Îţi poţi permite imprimeuri îndrăzneţe şi culori pe măsură. Poţi completa decorul cu plante care să dea un plus de vitalitate spaţiului sau, dacă asta te ajută, poţi chiar să te joci puţin cu ceva elemente de aromaterapie.

home office design interior birou masculin inspirational

home office design interior focus point

De asemenea, tot ce însemană birotică şi papetărie poate deveni un spaţiu de joacă pentru imaginaţie. Cutiile pentru depozitare, suporturile pentru pixuri şi creioane, tăvile pentru corespondenţă sau bibliorafturile sunt tot atâtea pretexte pentru a accentua conceptul de design pe care îl alegi pentru biroul de acasă.

Sursă foto: www.pinterest.com[:]