Covoarele – piese de rezistență într-o amenajare
2439
post-template-default,single,single-post,postid-2439,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Covoarele – piese de rezistență într-o amenajare

[:ro]Sunt atât de multe detalii care trebuie avute în vedere atunci când ceea ce îţi propui să obţii este un design interior perfect, de la aspectul pereţilor, la mobilier şi decoraţii, încât s-ar putea chiar să ratezi câteva elemente extrem de importante. Unul dintre aceste detalii importante îl constituie covoarele. S-ar putea să găseşti o potrivire perfectă între toate celelalte elemente şi să descoperi, în final, că îţi lipseşte ultima piesă a puzzle-ului. Când eşti cu capul în nori, arzând de nerăbdare să pui la punct echilibrul perfect s-ar putea să realizezi, când te întorci cu picioarele pe pământ că ai ratat ceea ce te-ar putea face să le odihneşti pe un suport ceva mai prietenos.

Nu e deloc uşor să găseşti un covor potrivit, cel puţin nu unul care să-ţi poată da simultan senzaţia de originalitate şi confort. Dat fiind că ne-am convins de acest aspect, am decis să ne ocupăm personal de această problemă şi să investim o doză serioasă de timp şi efort pentru a crea o colecţie de covoare care să vină în întâmpinarea carenţelor de pe piaţă.

Leather by Gavia Concept

Ideea a pornit de la descoperirea că este într-adevăr foarte dificil să găseşti pe piaţă ceea ce considerăm noi că ar fi un exemplu de creativitate. Voiam covoare care să nu aibă doar un aspect interesent şi creativ, ci şi o compoziţie de calitate. Tocmai de aceea, pentru colecţia noastră am ales ca material pielea. Acesta ar fi, descris în foarte puţine cuvinte, motorul care a condus la crearea colecţiei Leather by Gavia Concept.

covoar unicat design interior

Sunt multe poveşti „în spatele scenei”, dar considerăm că este mai interesant să prezentăm poveştile pe care covoarele concepute de noi vor să le spună. Şi, înainte de orice altceva, e important de reţinut că ele au fost create pentru a umple un gol existent cu produse handmade, de înaltă calitate, produse care mizează pe originalitate, o cromatică modernă şi un design conceptual.

Best friend – este o declaraţie de imperfecţiune care poate rezona cu cei puţini care îşi găsesc echilibrul în ideea că perfecţiunea nu are niciun sens, întrucât ar anula frumuseţea diversităţii.

covor piele unicat maro albastru

Moma – aminteşte de dinamica impredictibilă a artei moderne.

Jungle – se potriveşte ideal într-un mediu care poate reflecta gustul său pentru aventură.

Macarones – e încărcat de voiebună şi creat să inspire un dans vesel.

design interior covor piele pastelat

Black Swan – spune o poveste gravă şi incitantă, despre care ai putea realiza uneri că se aseamănă cu propria-ţi poveste.

 

design interior covor piele si blana

Blue Cow – e pentru cei născuţi să încalce regulile.

Venus – este subtilă şi seducătoare, insunuând până şi în cele mai aride zone graţia curbelor sale.

 

Purple dear – are o sălbăticie domesticită care sugerează anxietatea animalului captiv.

D.J. – Mixează lumini, sclipiri, animație, libertate și extravaganță!

design interior covor turquoise

Întreaga colecție Leather by Gavia Concept o găsiți AICI.

Sursă foto: www.gaviaconcept.com[:]

1 Comment
  • lore her

    februarie 25, 2016 at 6:45 pm

    Superbe covoarele! Le ador!